Games
Je bent hier:

ROLLERCOASTER TYCOON® ADVENTURES IS NU VERKRIJGBAAR OP NINTENDO SWITCH

Bouw en deel je mooiste pretparken voor het eerst op Nintendo Switch™

Bigben en Atari® maken met trots bekend dat RollerCoaster Tycoon® Adventures nu verkrijgbaar is op Nintendo Switch™!

Bekijk hier de trailer

Van de engste adrenaline-achtbanen tot de beste winkelstraten en kleurrijkste omgevingen: in RollerCoaster Tycoon Adventures bouw je het allemaal zelf. De legendarische RollerCoaster Tycoon®-serie komt met deze Switch™-release naar een nieuwe generatie en is volledig in het Nederlands speelbaar. De originele RollerCoaster Tycoon van Chris Sawyer uit 1999 werd al snel een maatstaf voor spelers.  RollerCoaster Tycoon Adventures is speciaal gemaakt voor de bijzondere speel-mogelijkheden op Nintendo’s unieke console. Of je nu thuis speelt of onderweg, geweldige avonturen in het attractiepark van je dromen wachten op je!

Mogelijkheden:

  • Verschillende spelstanden: bouw waanzinnige parken in drie spelstanden – Adventure, Scenario en Sandbox.
  • Kies je eigen avontuur: het Event-systeem is nieuw in de RollerCoaster Tycoon-serie en zorgt ervoor dat elk park uniek is. Wanneer er speciale dingen in je park gebeuren, kom je voor lastige keuzes te staan. Zo levert elke keer dat je de Adventure-stand speelt weer een nieuw Tycoon-verhaal op.
  • Ontwerp je park zoals jij dat wilt: kies uit 50 levendige kleuren voor het aanpassen van attracties, achtbanen, winkels en restaurants. Transformeer je park door het toevoegen van vooraf gemaakte paden, groengebieden en rivieren. Kies als omgeving voor je park uit vier sterk verschillende locaties: Alpine, Moon, Canyon en Tropics!
  • Bouw de achtbaan van je dromen: kies uit zeven soorten volledig aanpasbare achtbanen in je park – Wooden, Steel, Winged, Hyper, Inverted, Dive en Accelerator.
  • Intuïtief managementsysteem: gestroomlijnd management en toegankelijke tools maken van RollerCoaster Tycoon Adventures het meest toegankelijke deel in de RollerCoaster Tycoon-franchise en de perfecte game voor Nintendo Switch.
  • Attracties in overvloed: kies uit meer dan 120 spectaculaire attracties, restaurants en winkels voor je park, van een simpele draaimolen tot de ontzagwekkende Roto-Drop, allemaal vormgegeven met geavanceerde beeldeffecten.
  • Gameplay-flexibiliteit: speel hoe je wilt: met de Nintendo Switch Joy-Con™-controllers of touchscreenbesturing. RollerCoaster Tycoon Adventures speel je in 1080p in tv-stijl en in 720p in handheldstijl.

OVER BIGBEN
Bigben is een grote videogame-uitgever en ontwerper en distributeur van smartphone-/game-accessoires en audioproducten. De bedrijvengroep, die algemene erkenning geniet vanwege haar capaciteiten op het gebied van innovatie en creatie, wil Europees marktleider worden in al deze bedrijfssegmenten. http://www.bigben-interactive.co.uk

OVER ATARI
Atari produceert interactief entertainment. Als een iconisch merk dat generaties en doelgroepen overstijgt, wordt het bedrijf wereldwijd erkend voor zijn interactieve entertainment en gelicenseerde producten voor diverse platformen. Het bedrijf bezit en/of beheert een portfolio met meer dan 200 games en franchises, waaronder wereldberoemde merken als Asteroids®, Centipede®, Missile Command®, Pong® en RollerCoaster Tycoon®. Atari heeft kantoren in New York en Parijs.  Bezoek ons online op www.Atari.com

© 2018 Atari Interactive, Inc. Alle rechten voorbehouden. Het Atari-woordmerk en -logo zijn handelsmerken van Atari Interactive, Inc.

RollerCoaster Tycoon® © 2018 Chris Sawyer.
RollerCoaster Tycoon® is een geregistreerd handelsmerk van Chris Sawyer. Alle andere merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2018 Nintendo

Geef een reactie